fbpx

Servicii Profesionale de
Video & Fotografie

Fotografie de produs | Fotografii Restaurant | Fotografii Web & Social Media

Editare, prelucrare și optimizare foto & video pentru cataloage, materiale promoționale, website și social media

In completarea serviciilor de consultanta HoReCa, adăugam un factor important oricarui business. Acest serviciu se adresează hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor, firmelor de catering, cofetăriilor sau bucătăriilor care au nevoie de fotografii culinare sugestive și atractive, ce pot face diferențe mari în vânzările dumneavoastră.

Fotografia profesională a unui produs stimulează cumpărătorul în decizia lui de a cumpără sau nu, dar îl și influențează în cantitatea de achiziție pe care o vă face, făcându-l pe acesta să cumpere mai mult și mai des.

Imaginile pe care le realizăm sunt adaptate cerințelor dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de fotografii profesionale pentru utilizarea în site-uri web și cataloage on-line, fie că doriți să le folosiți pentru realizarea unor materiale tipărite (ex. cataloage sau materiale promoționale), noi vi le putem livra la dimensiunile și calitatea dorite.

Vă oferim exact imaginile pe care le doriți, realizate chiar în locația dumneavoastră, în propria dumneavoastră bucătărie, sală de mese sau camere – ceea ce vă oferă posibilitatea de a controla modul în care sunt prezentate preparatele. Executam atât fotografii culinare pentru produsele finite, cât și fotografii din timpul preparării acestora, pentru a putea documenta o anumită rețetă sau mod de preparare.

Cu ocazia ședințelor dedicate fotografiei de interior pentru restaurante, hoteluri, cafenele, baruri, putem organiza și sesiuni de fotografie culinara (food photography) în cadrul aceleiași vizite, pentru a optimiza timpul și costul serviciilor.

– Evaluare locație și concept
– Analiza concurenței
– Video & fotografie interior locație
– Video & fotografie exterior locație
– Video & foto preparate culinare
– Video & foto băuturi & cocktails
– Prelucrarea pentru web & social media
 

Dacă aveți nevoie de fotografii culinare de calitate pentru meniuri, broșuri, blog-uri sau site-uri web, imaginile noastre vă vor ajuta să vă puneți în valoare serviciile și să vă dezvoltați afacerea.

fotograf si fel principal pozat

O fotografie culinară reușită vinde atât mâncarea, conceptul, experiența unor servicii de calitate, cât și imaginea locației dumneavoastră.

Dă un impuls benefic afacerii tale prezentând-o în cea mai buna forma!