Consultantă în Managementul Crizei
Hotel | Restaurant | Cafenea | Pub | Bistro | Sala de evenimente | Food Truck | Fast food
DEVINO MAI PUTERNIC PRIN CRIZĂ!
Avem capacitatea și experiența de a oferi servicii complete de consultanta în organizarea și managemantul afacerilor din domeniul Horeca, pentru o activitate profitabila de dupa criză. Un business de alimentație publică are succes si poate trece prin criză fara probleme dacă există un management corect implementat. Domeniul HORECA este unul sensibil, de aceea echipa noastră se adaptează business-ului și dorințelor clientului, personalizând serviciile în funcție de nevoi. Fiecare proiect are nevoie de o anumită strategie personalizata pentru a crește și pentru a deveni profitabil pe termen lung, indiferent de fluctuațiile pieței.
În vederea dezvoltării, organizării și sustenabilitatii activității business-ului tău de după pandemia cauzata de covid-19, venim cu soluții eficiente ce garantează ridicarea nivelului profesional.
- Îmbunătățirea zonei de marketing a afacerii tale
- Îmbunătățirea stilului de leadership
- Împrospătarea meniului și a serviciilor oferite
- Implementarea și îmbunătățirea sistemului de lucru precum și eficientizarea acestuia pentru un randament maxim
- Controlul inventarial, detectarea pierderilor și prevenirea acestora
- Procedură de control a dăunătorilor
- Secrete pentru creșterea și optimizarea business-ului
- Îmbunătățirea zonei de marketing a afacerii tale
- Organizarea și perfecționarea echipei
- Grafice de monitorizare și control a PC
- Aplicarea corectă a procedurilor de HACCP și implementarea sistemelor de siguranță Igiena personalului
- Curățare și întreținere ustensile și echipament tehnologic
- Exemple de situaţii care sunt necesare acţiuni corective/corecţii