Servicii Profesionale de Consultantă pentru Bar
Hotel | Restaurant | Cafenea | Pub | Bistro, Sala de evenimente | Food Truck | Fast food
Avem capacitatea și experiența de a oferi servicii complete de consultantă în organizarea și managemantul de Bar
Fiecare aspect al organizării barului contează, deoarece acesta trebuie să fie capabil alături de barman să ofere servicii de calitate la viteză maximă.
Barmanul este responsabil de băuturile și cocktail-urile ce trebuie servite în timp record, pentru a mulțumii clienții tot mai pretențioși din ziua de azi.
Barul trebuie să aibă un flux tehnologic bine implementat pentru a favorita viteza, constanta în calitatea produselor și a evita accidentele de muncă.
* Consultanță în alegerea spațiului adecvat barului; (amplasarea pentru servire și depozitare marfă)
* Asistentă în planificarea, dotarea și utilarea barului, precum și recomandarea celor mai bune soluții de echipare;
* Organizarea și implementarea fluxului tehnologic și implementarea sistemelor de siguranță;
* Recrutare, selecție și instruire de personal calificat.
* Alcătuirea și implementarea unui meniu personalizat în funcție de specific și locație;
* Managementul activității de producție și al calității;
* Metodele de preparare și servire a produselor;
* Tehnici de vânzare;
* Alegerea de furnizori și materii prime;
* Drinks design pentru un nivel vizual superior;
* Managemetul barului;
* Igiena personalului.
* Stabilirea prețului de cost pentru fiecare produs în vederea calculării marjei profitului și a stabilirii băuturilor cu cea mai mare eficiență;
* Controlul inventarial;
* Elaborarea unui regulament intern și a unor proceduri operaționale;
* Detectarea pierderilor și prevenirea acestora;
* Implementarea sistemului de lucru pentru un randament maxim.