fbpx

Servicii profesionale de consultantă HoReCa

Hotel | Restaurant | Cafenea | Pub | Bistro | Sala de evenimente | Food Truck | Fast food

Avem capacitatea și experiența de a oferi servicii complete de consultantă în organizarea și managemantul bucătăriilor profesionale. 

Antreprenorii apelează la serviciile noastre ca să înțeleagă și să valorifice mai bine viitorul afacerilor din domeniul alimentației publice și ospitalității. Aceștia își doresc să fie pregătiți pentru evoluatia rapidă din Horeca și vor să fie capabili să ofere servicii de calitate care să se ridice la așteptările consumatorilor tot mai pretențioși și a concurentei tot mai mari din piață.

Lucrăm cu lideri din industrie pentru a identifica și a dezvolta oportunități comerciale, analizând complexitatea și dinamica din HoReCa, pentru atingerea obiectivelor cele mai ambițioase și rezolvarea celor mai complexe provocări din piață. 

Un business de alimentație publică are succes dacă există un management corect implementat. Domeniul HORECA este unul sensibil, de aceea echipa noastră se adaptează business-ului și dorințelor clientului, personalizând serviciile în funcție de proiect. Fiecare proiect are nevoie de o anumită strategie pentru a crește și pentru a deveni profitabil pe termen lung. 

Clienții noștri sunt foarte importanți pentru noi, de aceea ne dorim să vă dezvoltați, iar pentru aceasta avem mijloacele și strategiile necesare.  Ne plac ideile care ne provoacă să batem recordurile de optimizare, de aceea ne mândrim cu proiecte de succes, realizate cu bugete reduse.

Urmărim atingerea obiectivelor cele mai ambițioase și rezolvarea celor mai complexe provocări.

Suntem experți în organizare, management și branding, oferind clienților noștrii o gamă completă de servicii:

Managementul Restaurantului

O echipă de profesioniști stă la dispoziția ta atât pentru deschiderea unei noi locații, cât și la reevaluarea și reorganizarea unei locații gastronomice existențe. Noi avem idei pentru a crea echilibrul de care restaurantul tău are nevoie pentru a avea succes.

Implementare Sistem HACCP

Echipa noastră îți oferă informațiile necesare și cum să implementezi un sistem HACCP indiferent de profilul business-ului în domeniul HoReCa. Implementarea unui ghid de bune practici de igiena bazat pe principiile HACCP sunt o necesitate și o obligație legală.

Meniu Bucătarie și Flux Tehnologic

Noi te ajutăm pentru ca bucătaria profesională a restaurantului tău să funcționeze și să aibă un randament maixm prin implementarea unui flux tehnologic corect.

Video & Fotografii Profesionale

Echipa noastră îți pune la dispoziție servicii pentru foto&video de produs și locație pentru cataloage, materiale promoționale, website, meniu etc.

Design Interior, Exterior și Peisagistic

Specialiștii noștri oferă stil și personalitate oricărei locații HoReCa. Noi credem succesul afacerii tale depinde atât de cadrul ambiental al locației, cât și meniul restaurantului sau barului.

Meniu Bar si Flux Tehnologic

Te ajutăm să dezvolți un flux tehnologic bine organizat în așa manieră încât barmanul să poată oferi clienților momente unice și băuturi savuroase.

Branding & Strategii de Marketing

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a planifica o strategie de promovare a locației dumeavoastră HoReCa pe rețelele de socializare și nu numai. Află cum poți construi o startegue de branding pentru ca restaurantul dumneavoastră să aibă succes.

Managementul Crizei

Pandemia apărută datorită virusului Covid-19 a afectat foarte multe restaurante, multe din ele fiind în pragul falimentului. Serviciile noastre pot ajuta la relansarea afacerii și succesul restaurantului tău după criza.

Re-branding si Food Design

Echipa noastră de bucătari creativi te ajută la reinvententarea preparatelor din restaurantul tău. Acești îți vor evalua și reorganiza locația existentă pentru a-i ofei o imagine gastronomică fresh.

Pornind de la informații de bază despre afacerea ta, putem personaliza serviciile de care ai nevoie.

Descrie afacerea ta, iar noi vom face o analiză gratuită.

Proiecte la care am lucrat

Suntem o echipă tânăra, cu exepriență de peste zece ani în domeniul HoReCa și cu un portofoliu bogat de clienti multumiti, ce oferim servicii profesionale de consultanță prin care garantăm profituri semnificativ îmbunătățite și performanțe de business la nivel înalt.